Dijklander-bestuurder Ymke Fokma stapt over naar Antoni van Leeuwenhoek

Ymke Fokma is per 1 november benoemd als lid raad van bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek. Sinds juni 2017 zat zij in de raad van bestuur van het Dijklander Ziekenhuis.
Ymke Fokma “Met pijn in het hart, maar ook vol vertrouwen zal ik het Dijklander Ziekenhuis verlaten en de overstap naar het Antoni van Leeuwenhoek maken. Ik ben ontzettend dankbaar en trots op wat we in het Dijklander Ziekenhuis met elkaar hebben neergezet de afgelopen 4,5 jaar; ongekend goede patiëntenzorg, de fusie, de NIAZ- accreditatie en natuurlijk de coronacrisis. Dit maakt mijn betrokkenheid bij het ziekenhuis groot, maar de kans bij het Antoni van Leeuwenhoek kon ik niet laten liggen. Hun missie, onderzoek en innovaties zijn complex en dienen een groot maatschappelijk belang. Ik ben vereerd dat ik daar een bijdrage aan mag leveren de komende jaren.”
De raad van commissarissen gaat zich buigen over de invulling van de raad van bestuur.

Terug naar zorg varia