Voorlichtingsavond ziekte van Parkinson op 29 november

 

Het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op dinsdagavond 29 november samen met de Parkinson Vereniging een informatieavond. De avond is bedoeld voor mensen met Parkinson en hun partners, familieleden en mantelzorgers.

Tijdens de avond spreekt neuroloog Pieter Nederveen over het thema ‘De ziekte van Parkinson kent vele gezichten.’ Daarnaast geeft Lucas Brühl, oefentherapeut Mensendieck, een presentatie over de ziekte van Parkinson en voldoende bewegen.

De voorlichtingsavond wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Vanaf 18.30 uur is er ontvangst met koffie en thee. Het inhoudelijke gedeelte start om 19.00 uur tot 20.30 uur.

De toegang bedraagt 2 euro p.p. ten bate van het Parkinson Café Hoorn. Dat kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst contant voldoen. Tijdens de bijeenkomst handhaven we de 1,5 meter maatregel.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn op 29 november? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar secretariaatneurologie-hoorn@dijklander.nl of te bellen via 0229-208304 (bereikbaar op ma-di-do tussen 9.00-16.00 uur). Zet erbij met hoeveel personen u komt.

 

.

Terug naar zorg varia