Vrijwilligerswerk bij WilgaerdenLeekerweideGroep

De inzet van vrijwilligers is enorm waardevol  voor een grote groep mensen in een kwetsbare positie. Voor mensen die ouder worden of door een beperking moeilijk(er) contact kunnen maken. Soms is dat voor korte tijd, maar vaak ook voor een langere periode.

VrijwilligersNH biedt verschillende mogelijkheden aan voor vrijwilligerswerk in West-Friesland binnen zorg en welzijn: persoonlijke ondersteuning of vriendschap op een WilgaerdenLeekerweideGroep woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding.

Betekenisvol zijn voor een ander: daar doe je het voor. Persoonlijke aandacht is hierbij ontzettend belangrijk, zowel voor onze oudere cliënten als voor cliënten met een beperking.
Jij kunt met jouw helpende handen en een luisterend oor het leven van onze cliënten makkelijker, maar vooral ook een stuk leuker maken. Je kunt al met iets kleins iets groots bereiken.

Geef kleur aan iemands leven door een beetje van jouw tijd te geven. Wij geloven in vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven. Een uurtje in de week of eens per maand? Samen gaan we op zoek naar een mooie match tussen wat jij te bieden hebt en wat onze cliënten nodig hebben.

Voor meer informatie en alle openstaande vacatures verwijzen wij je graag naar onze website: www.vrijwilligersnh.nl

Terug naar zorg varia